WhatsApp'ta Engellenen Kişiye Mesaj Gönderme

WhatsApp'ta birisi sizi engelledi mi? Engellendiğinizde bu kişiyle ne mesajlaşabilir ne de onu arayabilirsiniz ancak bu engelin üstesinden gelmenin bir yolu var.

WhatsApp'ta Engellenen Kişiye Mesaj Gönderme

WhatsApp engelinin üstesinden gelmek

WhatsApp'ta sizi engellemiş biriyle derhal konuşmanız gerekiyorsa şansınıza bunun bir yolu var. Kolay bir şekilde SMS yoluyla gönderilen mesaj teslim edilebilir. Mesajınızı bu web sitesinde yazın ve belirtilen zamanda farklı bir gönderici üzerinden metin mesajınız iletilecek.

Metin mesajını kendi numaranız üzerinden göndermediğiniz için mesaj her zamanki gibi teslim edilir. Gönderici adı olarak örneğin "Bilinmeyen" ya da "Gizli" yazabilirsiniz. WhatsApp, Facebook Messenger veya başka bir platformda engellenmiş olmanızın bir önemi yok. Bilinmeyen gönderici üzerinden gönderilen metin mesajları her zaman teslim edilir.

Anonim sms gönderme

WhatsApp'ta olduğu gibi mesaj ulaştığında bir bildirim alırsınız. Tam olarak teslim edildiği zamanda size bildirim gönderilir. Bu web sitesi üzerinden sınırsız sayıda mesaj gönderebilir ve mesajların ne zaman teslim edileceğini seçebilirsiniz. Hiçbir sınırlama yok! Tek ricamız mesaj gönderdiğiniz kişilere her zaman dostça yaklaşmanız.

Kimliğiniz gizli tutulur

Kimse attığınız metin mesajının izini süremez, yalnızca siz mesajınızda yazarak kimliğinizi açığa çıkarabilirsiniz. Verilerinizi gizlilik çerçevesinde işleriz. Bilgilerinizi kimseyle paylaşmayız. Kısa bir süre sonra sistem otomatik olarak tüm mesajları ve ilişkili verileri siler. Gizliliğiniz garanti altındadır.

Teslim garantisi

Gönderdiğiniz her metin mesajının tek seferlik ₺17,99 ücreti vardır. Yalnızca tek bir tıklamayla Kredi Kartı, PayPal ve Bitcoin aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz. Bu hizmet ücretsiz değildir ancak bunun karşılığında mesajınızın teslim edilmesi garanti altındadır. Gönderilen her mesajdan sonra mesajın teslim edildiği zamanı tam olarak belirten bir bildirim alırsınız.

Sürecin nasıl işlediğini artık biliyorsunuz. Hemen deneyebilir ya da bilinmeyen metin mesajı sisteminin nasıl işlediğini tam olarak öğrenmek için diğer makalemize göz atabilirsiniz.

Bir metin mesajı gönderin
Mesajlaşma hakkında daha fazla bilgi edinin